Onze filosofie

 

UD-TD-300x287

 

Ons doel is uw tevredenheid!

Dolezych – deze naam staat sinds meer dan 80 jaar voor deskundigheid en high performance. Onze producten en diensten moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en wij willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

In Duitsland zijn wij de nummer 1 op het gebied van het hele pakket van staalkabel, hijs- en hef-techniek en ladingzekering. Met de nummer 1 bedoelen wij: klanten denken als eerste aan Dolezych omdat  

  • Wij individuele probleemoplossingen kunnen bieden
  • Wij een zeer uitgebreid assortiment hebben, en wij producent zijn van het hele bereik
  • Onze producten een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben
  • Wij uitsluitend kwaliteitsproducten leveren die getest en goed bevonden zijn
  • Wij snelle levertijden kunnen realiseren
  • Onze diensten het gehele pakket omvatten van advies, levering, onderhoud, inspectie, reparatie tot en met trainingen.

Met andere woorden:

van alles wat wij aanbieden zijn wij voor de volle 100% overtuigd. Alleen op deze manier kunnen wij ons met onze producten en diensten identificeren en de kwaliteit te kunnen garanderen!

Onze betrokken en gekwalificeerde medewerkers die gedurende hun loopbaan continue getraind worden vormen met hun kennis en kunde de basis voor een succesvolle samenwerking met onze klanten.

De gevolgen voor welzijn en milieu worden altijd in onze beslissingen meegenomen zelfs als daarvoor geen richtlijnen zijn opgesteld. Al onze medewerkers zijn mede verantwoordelijk voor de veiligheid en bescherming van de omgeving. Onze certificering volgens DIN EN ISO 14001 laat zien dat wij dit serieus nemen.

Naast innovatie, consequent investeren in ontwikkelingen en een technologie die altijd het up to date is, hebben wij succes in de toekomst in ons vizier. Daarom zijn klanten, die ook morgen nog met onze oplossingen tevreden zijn, onze maatstaf.  

 

Met vele vriendelijke groeten,  

 

Udo en Tim Dolezych