Seminar Ladingzekering

Met de optimale ladingzekering zit u altijd goed! (veilig en economisch).

 

In het seminar van ladingzekering leert u dat de beveiliging van de lading niet een noodzakelijk kwaad is, maar de onderneming ook echte voordelen biedt.

Het vastzetten van professionele lading betekend:

  • meer veiligheid voor mens en materiaal
  • effici├źnte processen bij het laden
  • verminderen de kans op ongevallen
  • tevreden klanten
  • rechtszekerheid
  • directe voordelen voor uw bedrijf
  • optimale selectie en samenstelling van alle ladingzekeringsmiddelen
  • competentie bij het ladingzekeren

professionele chauffeurs krijgen bij deelname in een van onze Dortmundse 1-daagse seminars ladingzekering een bewijs ten behoeve van de professionele chauffeurs-kwalificatie wet (BKrFQG) (nodig voor Duitse regelgeving).

 

Seminare

 

Stel uw aansprakelijkheid ook juridisch veilig!

U en uw bedrijf zijn verantwoordelijk voor het zekeren van de lading. Op onze seminars voor het ladingzekering, leert u de regels die gelden voor uw onderneming en hoe u dit kunt borgen binnen uw eigen onderneming

De seminars zijn niet alleen ideaal voor uitvoerenden, maar ook voor directeuren en managers. Bij elk seminar van ladingzekering krijg je als deelnemers uitgebreide documentatie en hulpprogramma’s voor het dagelijkse werk.

 

Doelgroepen

Het seminar van ladingzekering is gericht op wagenparkbeheerders, veiligheidskundigen, (professionele) bestuurders, Shipping Manager, expeditie medewerkers, gebruikers van ladingzekering materialen, instructeurs, coaches en leidinggevenden.


 

Seminar Ladingzekering – 1 dag

 

inhoud

voorkomende misvattingen over ladingen en ladingzekeren, ze leveren belangrijke informatie uit de praktijk en geven u inzicht in VDI DIN en EN normen. Ook vertellen ze over de juridische gevolgen die kunnen ontstaan.

Naast de theorie vormen demonstraties en oefeningen onderdeel van de seminar. De deelnemers krijgen volop de gelegenheid om vragen te stellen, om te spreken met de deskundigen en ervaringen te delen.

De Dolezych methoden voor de verschillende manieren voor neerwaarts vastzetten of vormvast vastzetten is een constructieve, baanbrekende bijdrage aan het ladingzekeren. U zet nieuwe standaarden, omdat u op een verrassend eenvoudige manier de selectie van de juiste middelen kunt maken zoals in combinatie met de DoMess voorspankrachtmeters. U zult uzelf gaan verbazen!

 

Voor het programma en de data neemt u contact op met Dolezych Benelux of schrijf u online in op onze website https://dolezych.de/seminare/ladungssicherung


 

Seminar Ladingzekering – 2 dagen

 

Inhoud

Naast de onderwerpen van het 1- daagse seminar zijn er in het 2-daagse seminar van het ladingzekeren proeven en demonstraties in de praktijk; rijden en sjorren technieken. In de praktijk wordt de invloed van juiste en onjuiste ladingzekering bij rijdende voertuigen gedemonstreerd. Wij benoemen de meest voorkomende misvattingen op het gebied van ladingzekering en geven waardevolle tips. De deelnemers hebben uitgebreid gelegenheid om met de specialisten van de beroepsvereniging (BG), politie, hogeschool en Dolezych te spreken en ervaringen uit te wisselen.

 

Voor het programma en de data neemt u contact op met Dolezych Benelux of schrijf u online in op onze website https://dolezych.de/seminare/ladungssicherung

Ladungssicherung-Seminar-Dolezych2